Commercial Oosterwolde

Aftermovie

Een aftermovie is een korte, dynamische videofilm van de hoogtepunten tijdens evenementen, feesten of presentaties. Het is een blijvende waardevolle herinnering. 🙌

In samenwerking met de studentenvereniging Navigators heb ik een aftermovie mogen maken van het Festival Springlevend met artiesten zoals Tim Hox, Deepend, Laurentius en Wander.

Showreel Instagram

Aftermovie

Created with Fabric.js 1.7.22

Social media content

Op zoek naar creatieve content om jouw bedrijf of product onder de aandacht te brengen? Video Format ontwikkelt hoogwaardige content voor marketing, websites en social media. Met mijn ervaring op het gebied van Social media marketing brengen we jouw verhaal tot leven! 

In samenwerking met het NHL-Stenden heb ik een aantal toffe video’s mogen ontwikkelen en produceren voor Instagram en TikTok. 

Created with Fabric.js 1.7.22

592 likes

11.993 weergaven

Campagne video

De huizenmarkt stagneert. Hoe zorgen we voor doorstroming? Als ChristenUnie denken we graag in oplossingen. Hayo Douwstra neemt je mee in ons verhaal👇🏻

Voor de ChristenUnie Leeuwarden heb ik een campagne video mogen maken over de stijgende huizen prijzen. Doormiddel van animaties en sfeerbeelden wordt de informatie duidelijk overgebracht op de kijker. De video is gepubliceerd op de sociale media kanalen van de ChristenUnie Leeuwarden

ChristenUnie Leeuwarden

457 weergaven

Product video's

Productvideo laten maken?
Laat zien hoe jouw product er uit ziet met een product video van Video Format

Video Format bedenkt, ontwikkelt en produceert product video’s die u overal kunt inzetten, denk daarbij aan een reclameblok op televisie, als pre-roll op YouTube, als video voor op uw website of als sponsored content op Facebook of Instagram. 

Snelle, flitsende content is key!

 

48 hour film festival

Het 48 Hour Film Project is een wedstrijd waarin filmmakers de strijd met elkaar aangaan om binnen 48 uur de beste korte film te maken. Elk team moet binnen 48 uur een script schrijven, de film opnemen en monteren. Bovendien krijgen de deelnemers op de kick-off nog een aantal verplichte elementen mee zoals een genre en een personage. De presentatie van de films vindt plaats tijdens het Noordelijk Film Festival.